Vi samarbetar gärna med tidningar, stylister och influencers som passar vårt varumärke och som vi känner har hjärtat på rätta stället. 
Vill du få tillgång till bilder för tryck eller webb?
Mejla hello@magicandprints.com så hjälper vi dig. Du kan också bläddra i vår produktkatalog för mer info. Kontakta oss så mejlar vi den till dig. Citera oss och använd gärna våra bilder, men hänvisa alltid till Magic & Prints. Dock får Owe Gustafsons, Lasse Sandbergs eller Gunilla Bergströms originalbilder aldrig användas utan skriftligt tillstånd.
Vill du låna några av våra produkter och prover för fotojobb eller liknande?
Vad roligt! Berätta vad du vill låna och i vilket syfte. Kontakta oss på hello@magicandprints.com så bestämmer vi tillsammans hur det ska gå till.

Vi älskar samarbeten av alla slag

Ibland samarbetar vi med andra varumärken, företag och organisationer i projekt som vi tycker passar vårt varumärke. Hör gärna av dig med dina tankar och idéer kring ett eventuellt samarbete med oss: hello@magicandprints.com
Sedan 2019 samarbetar vi med organisationen Friends som värnar om utsatta barn och skänker därför 1 krona för varje såld Alfonsprodukt till Friends arbete. Det innebär att även du som köper våra Alfonsprodukter bidrar till deras fina arbete!