Magic & Prints är ett svenskt varumärke som producerar grafiska posters och andra tryckta inredningsdetaljer. Vår inriktning ”Retrofavoriter i ny tappning” har växt fram med tiden och blivit mer självklar för varje kollektion vi tagit fram. Den första kollektionen med Alfons Åberg består av bearbetade motiv av Gunilla Bergström. Vid vår andra kollektion bad vi illustratören Owe Gustafson specialrita en unik elefant, inspirerad av hans rosa elefanter i SVT-produktionen "Fem myror är fler än fyra elefanter”. Lilla Spöket Laban är vår tredje kollektion. Vi har utgått från Inger och Lasse Sandbergs fantastiska bokskatt när vi skapat posters och kort med Laban och hans vänner.

Magi i vardagen

Våra produkter ska sprida glädje och skapa lust att lära genom pedagogiska motiv. Vår ambition är att överträffa dina önskningar och behov likaväl som våra egna. Gå gärna på upptäcktsfärd i vårt sortiment och tipsa oss om du inte hittar det du söker. Förutom våra lagervaror kan vi tillverka individuella produkter i liten skala. Till och med bara i ett exemplar ibland.
Vi strävar efter att tillverka produkter med hög kvalité till rimligt pris. Viktigt för oss är också att vi producerar i Sverige och så klimatsmart som möjligt. Vi använder svenska tryckerier som trycker på miljöklassade material. Det är vi stolta över!

Vi är Inger & Karin

”Jag har lång erfarenhet som art director och projektledare inom reklam, från både stora och små sammanhang. Sedan några år tillbaka skapar jag även produkter med Alfons Åberg-motiv.” 
Inger Ivelind, Projektledare + Grafisk formgivare
”Jag har en bakgrund som grafisk formgivare och illustratör. Just nu formger jag mest mönster för inredningsbranschen. Viktigt för mig är att resultatet känns kul och lekfullt, lika mycket som att det ska vara snyggt och stilrent.”
Karin Ulin, Illustratör + Grafisk formgivare