Magic & Prints är ett svenskt varumärke som producerar grafiska prints i olika kollektioner. Vi tillverkar produkter som posters, kort och andra tryckta inredningsdetaljer. Vi bearbetar motiv av Gunilla Bergströms populära karaktär Alfons Åberg. Illustratören Owe Gustafson, känd för sina figurer i Svt:s produktion "Fem myror är fler än fyra elefanter", har ritat en unik rosa elefant till oss på Magic & Prints. Den säljs som postern Elefant & Apa, i två olika storlekar.

Magi i vardagen

Våra produkter ska sprida glädje och skapa lust att lära genom positiva och pedagogiska motiv. Vår ambition är att överträffa dina önskningar och behov tillsammans med våra egna. Gå gärna på upptäcksfärd i vårt sortiment och tipsa oss gärna om du inte hittar det du söker. Du kan vara med och påverka vårt utbud och hjälpa oss skapa unika produkter. Förutom våra lagervaror kan en del av våra produkter bli personifierade eftersom vår grundprincip är att tillverka produkterna i liten skala. Till och med bara i ett exemplar ibland. Det tycker vi känns hållbart och fint. It's Magic!
Vi strävar alltid efter att tillverka produkter med riktigt fin kvalitet till ett rimligt pris. Viktigt för oss är också att vi producerar i Sverige och så klimatsmart som överhuvudtaget är möjligt. Vi använder svenska tryckerier som är miljöcertifierade och trycker på miljöklassade material. Det är vi stolta över!

Vi är Inger & Karin

”Jag har lång erfarenhet som art director och projektledare inom reklam, från både stora och små sammanhang. Sedan några år tillbaka skapar jag även produkter med Alfons Åberg-motiv.” 
Inger Ivelind, Creative Coordinator + Graphic Designer
”Jag har en bakgrund som grafisk formgivare och illustratör. Just nu formger jag bl.a mönster för inredningsbranschen. Viktigt för mig är att resultatet känns kul och lekfullt lika mycket som det känns snyggt och stilrent.”
Karin Ulin, Illustrator + Graphic Designer