Magic & Prints är ett svenskt varumärke som producerar grafiska tryck i olika kollektioner. Vi tillverkar posters, kort och andra tryckta inredningsdetaljer. Huvudkollektionen består av bearbetade motiv av Gunilla Bergströms figur Alfons Åberg. I den andra kollektionen har illustratören Owe Gustafson, som är känd för sina figurer i SVT:s produktion Fem myror är fler än fyra elefanter, ritat en unik rosa elefant till Magic & Prints. Den säljs som postern Elefant & Apa, i två olika storlekar.

Magi i vardagen

Våra produkter ska sprida glädje och skapa lust att lära genom pedagogiska motiv. Vår ambition är att överträffa dina önskningar och behov likaväl som våra egna. Gå gärna på upptäcktsfärd i vårt sortiment och tipsa oss om du inte hittar det du söker. Du kan vara med och påverka vårt utbud och hjälpa oss att skapa unika produkter. Förutom våra lagervaror kan vi tillverka individuella produkter i liten skala. Till och med bara i ett exemplar ibland. It's Magic!
Vi strävar efter att tillverka produkter med hög kvalitet till ett rimligt pris. Viktigt för oss är också att vi producerar i Sverige och så klimatsmart som möjligt. Vi använder svenska tryckerier som trycker på miljöklassade material. Det är vi stolta över!


Vi är Inger & Karin

”Jag har lång erfarenhet som art director och projektledare inom reklam, från både stora och små sammanhang. Sedan några år tillbaka skapar jag även produkter med Alfons Åberg-motiv.” 
Inger Ivelind, Projektledare + Grafisk formgivare
”Jag har en bakgrund som grafisk formgivare och illustratör. Just nu formger jag mönster för inredningsbranschen. Viktigt för mig är att resultatet känns kul och lekfullt, lika mycket som att det ska vara snyggt och stilrent.”
Karin Ulin, Illustratör + Grafisk formgivare